AnaSayfa / Genel / Kahve falında elle fare yakalamak

Kahve falında elle fare yakalamak

Kahve falında elle fare yakalamak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, aşama kaydedeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elle fare yakalamak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinize tedbirli yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında elle fare yakalamak şansının kendisinden yana olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz fare yakalamak çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare öldürmek yakalamak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında fare yakalamak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının fare yakaladığını görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük fare yakalamak hem rahat bir hayata kavuşacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kedinin fare yakaladığını görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine işarettir.

Kahve falında evde fare yakalamak maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir