AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare yakalamak

Kahve falında fare yakalamak

Kahve falında fare yakalamak dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, inancının eksileceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, sevgi ve hürmet göreceğine yorulur.

Kahve falında fare yakalamak gördüyseniz:

  • Maceralara atılmadan önce bitirmeniz gereken işleriniz var.

Kahve falında siyah fare yakalamak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında elle fare yakalamak yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına yorulur.

Kahve falında fareyi yakalamak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında fareyi yakaladığını görmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fare öldürmek yakalamak kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında evde fare yakalamak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına inanılır.

Kahve falında küçük fare yakalamak başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kazançlı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında büyük fare yakalamak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir