AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini boğarak öldürmek

Kahve falında birini boğarak öldürmek

Kahve falında birini boğarak öldürmek zarara gireceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini boğarak öldürmek gördüyseniz:

  • Ani duygusal patlamalar göstererek ilişkilerinizi çıkmaza sokmanız olasıdır.

Kahve falında adamı boğarak öldürmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini suda boğarak öldürmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında şeytanı boğarak öldürmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında birini boğarak öldürmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında boğa tarafından öldürülmek gelirinin artacağına, sorunların bir bir çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanı boğarak öldürmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında boğarak köpek öldürmek para sahibi olacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda boğarak öldürmek yolunun açık olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir