AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareye ekmek vermek

Kahve falında fareye ekmek vermek

Kahve falında fareye ekmek vermek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına yorulur.

Kahve falında fareye ekmek vermek gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakın.

Kahve falında fare ve ekmek görmek ileride saygın bir kimse olacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek içinde fare görmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında fareye ekmek vermek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğin içinde fare pisliği görmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeğin içinde fare görmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare ellemek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapana kısılmış fare görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında benekli fare görmek yaşama isteğinin artacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir