AnaSayfa / Genel / Kahve falında benekli fare görmek

Kahve falında benekli fare görmek

Kahve falında benekli fare görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya delalet eder.

Kahve falında benekli fare gördüyseniz:

  • Ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girbilirsiniz.

Kahve falında benekli fare görmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında benekli koyun görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına yorulur.

Kahve falında yüzde kırmızı benek görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde benekler görmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, güvenini sarsacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz benekli yılan görmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı benekler görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah benekler görmek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda benekler görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir