AnaSayfa / Genel / Kahve falında farelerle oynamak

Kahve falında farelerle oynamak

Kahve falında farelerle oynamak paslı bir çiviye basabileceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kısmetlerinin açılacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında farelerle oynamak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarla, eski meslektaşlarınızla, ilkokul öğretmeninizle, uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınızla veya sevgililerinizle görüşme isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında farelerle oynamak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında fareyle oynamak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köçek oynamak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camide top oynamak küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında otomat oynamak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında harmandalı oynamak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına yorulur.

Kahve falında kum oynamak tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına işarettir.

Kahve falında deniz kumuyla oynamak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir