AnaSayfa / Genel / Kahve falında köçek oynamak

Kahve falında köçek oynamak

Kahve falında köçek oynamak alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köçek oynamak gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmemenizde fayda var.

Kahve falında köçek oynamak kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında davul oynamak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla oynamak keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birisiyle oynamak küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karpuzla top oynamak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşık oynamak kapalı olan kısmetinin açılacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında çayda çıra oynamak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında top oynamak gol atmak zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir