AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareden korktuğunu görmek

Kahve falında fareden korktuğunu görmek

Kahve falında fareden korktuğunu görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında fareden korktuğunu gördüyseniz:

  • Bazı mallar edinebilirsiniz veya elinize para geçebilir.

Kahve falında fareden korktuğunu görmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında köpeğin korktuğunu görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, işlerinde verimin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten korktuğunu görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına inanılır.

Kahve falında korktuğu için ağlamak uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına işarettir.

Kahve falında korkarak şehadet getirmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yüksekten korkarak inmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında korkarak kalkmak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, zor günlerin uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yükseklikten korktuğunu görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir