AnaSayfa / Genel / Kahve falında yükseklikten korktuğunu görmek

Kahve falında yükseklikten korktuğunu görmek

Kahve falında yükseklikten korktuğunu görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yükseklikten korktuğunu gördüyseniz:

  • Neşelisiniz, uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında yüksekten korkarak inmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında yüksekten korktuğunu görmek iki tarafın da çok sevineceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine yorulur.

Kahve falında yükseklikten korktuğunu görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında kor olmuş ateş görmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında korkarak yürümek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında korkarak kaçmak saklanmak küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına inanılır.

Kahve falında kor kömür görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalettir.

Kahve falında yılandan korkmamak kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, rahat şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir