AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten korktuğunu görmek

Kahve falında yüksekten korktuğunu görmek

Kahve falında yüksekten korktuğunu görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, gitmediği yerlere gideceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksekten korktuğunu gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu netice alacaksınız.

Kahve falında yükseklikten korktuğunu görmek gelişmelerin olacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten korktuğunu görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten korkarak inmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında korktuğun birinden kaçmak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kaplumbağadan korktuğunu görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında kor ateşi görmek başın borçlularla belaya gireceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine delalet eder.

Kahve falında filden korktuğunu görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kor ateş tutmak sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir