AnaSayfa / Genel / Kahve falında korktuğu için ağlamak

Kahve falında korktuğu için ağlamak

Kahve falında korktuğu için ağlamak gelişim içine gireceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında korktuğu için ağlamak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi dikkatle ele alarak mevcut ilişkileriniz hakkında kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında korktuğu için ağlamak makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine işaret eder.

Kahve falında korkarak ağlamak aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kor görmek sevdiği birine hediye alacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin korktuğunu görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sağlık ve şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında inekten korktuğunu görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında korkarak merdiven çıkmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında korkmadan yüzmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında korkarak yürümek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir