AnaSayfa / Genel / Kahve falında kangurudan korkmak

Kahve falında kangurudan korkmak

Kahve falında kangurudan korkmak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kangurudan korkmak gördüyseniz:

  • Sizin için faydalı düzenleme veya planların eşiğindesiniz.

Kahve falında kangurudan korkmak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kanguru görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanguru gibi zıplamak üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kanguru görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanguru sürüsü görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kanguru eti görmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kanguru görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında kangurunun kovaladığını görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir