AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekten korkmak

Kahve falında bir erkekten korkmak

Kahve falında bir erkekten korkmak işlerinde bereket olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekten korkmak gördüyseniz:

  • Ya da zaman içerisinde etkinliği azalmış olabilir.

Kahve falında erkekten korkmak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkekten korkmak zorlukların yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında korkmak bağırmak daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında anneden korkmak yeni maddi kapıların size açılacağın, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üç harfliden korkmak çok büyük başarılara imza atacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iblisten korkmak yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cinden korkmak eğer işsizse iş bulacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine inanılır.

Kahve falında köprüden korkmak onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir