Kahve falında fare yıkamak

Kahve falında fare yıkamak yanlış yatırımlar yapılacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, neşesinin yerine geleceğine, zahmete ve derde düşeceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına delalet eder.

Kahve falında fare yıkamak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü, imajınızı, sağlığınızı, spor programınızı veya işinizle ilgili konuları ilgilendiren adımları atabilmeniz maddi başlıklara bağlı görünüyor.

Kahve falında fare yıkamak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında boz fare görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına yorulur.

Kahve falında ağzında fare görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında kedinin fare yemesini görmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru fare yemek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev faresi görmek bir akrabadan hata görüleceğine, belalara denk gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında küçük beyaz fare görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında fare ayağı görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, elde edilecek menfaatlere delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir