AnaSayfa / Genel / Kahve falında boz fare görmek

Kahve falında boz fare görmek

Kahve falında boz fare görmek insanlar arasında yüceleceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boz fare gördüyseniz:

  • Geçmişe körü körüne bağlı kalıp, fırsatları kaçırma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında boz fare görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında bozulmuş un görmek rızıksız kalacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Kahve falında kızlıgının bozulmasını görmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kızlık bozulmasını görmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine işarettir.

Kahve falında kızlığının bozulması görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine yorulur.

Kahve falında boz eşek görmek endişelerin son bulacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine yorulur.

Kahve falında bozulmuş et görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kızlık bozulması görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir