AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük beyaz fare görmek

Kahve falında küçük beyaz fare görmek

Kahve falında küçük beyaz fare görmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, geçim derdinden kurtulacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük beyaz fare gördüyseniz:

  • Ufak bir çabayla bazı kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında küçük beyaz fare görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük beyaz fareler görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında beyaz küçük fare görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü küçük fare görmek güçten düşeceğine, yorulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında küçük fare yakalamak sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında küçük küçük fare görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında evde küçük fareler görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında küçük siyah fareler görmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir