AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında fare görmek

Kahve falında ağzında fare görmek

Kahve falında ağzında fare görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzında fare gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem vermeli, diğerlerini değiştirmeye çalışmamalısınız.

Kahve falında ağzından fare çıkarmak almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, bilgiyle donanacağına delalet eder.

Kahve falında fareyi ağzına almak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında kedinin ağzında fare görmek yaşamına renk geleceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi ağzında fare görmek yolunda huzurla devam edeceğine, yardımcı olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayan fare görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından fare çıktığını görmek kul hakkına girmeyeceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında ağzına fare girmek işlerinin zarara uğrayacağına, iyilik ve güzellik bulacağına işarettir.

Kahve falında ağzında fare görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir