AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare yapmak

Kahve falında fare yapmak

Kahve falında fare yapmak o şekilde bir çözüm bulacağına, kötü durumlara düşeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında fare yapmak gördüyseniz:

  • Herkes kendi istekleri konusunda ısrarcı olabilir.

Kahve falında fareden yemek yapmak hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında fare yapmak üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz tüylü fare görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında fareye ekmek vermek yeni çalışmalar yapılacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalettir.

Kahve falında fare ezmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iri siyah fare görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında ağızdan fare çıkarmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okulda fare görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir