AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareden yemek yapmak

Kahve falında fareden yemek yapmak

Kahve falında fareden yemek yapmak güzel günler için yaşayacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, itibarın sarsılacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, kavgaların biteceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, düşmanların barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fareden yemek yapmak gördüyseniz:

  • Kafanızı bir biçimde rahatlamak sizin çok faydalı olabilir.

Kahve falında fareden yemek yapmak düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında fare yapmak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ fare yemek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare eti yemek karalar bağlayacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare yemek vefa göstereceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında canlı fare yemek işlerin yoluna sokulacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare eti yemek görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yemekte fare görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir