AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda fare görmek

Kahve falında okulda fare görmek

Kahve falında okulda fare görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, tabiatı kötü olan kişiye, kıdem atlayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okulda fare gördüyseniz:

  • Gerçekçilikten uzak beklentiler veya duygusal yanılsamalar nedeniyle pratiği olmayan işlerle ilgileniyor olabilirsiniz.

Kahve falında okulda fare görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine işarettir.

Kahve falında okulda birinci olduğunu görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul öğrenci öğretmen görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okuldan kaçmak ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında okulla gitmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okulda sıra olmak hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında yıkılmış okul görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski okulunu ve arkadaşlarını görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, hem hayatının kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir