AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde fare yakalamak

Kahve falında evde fare yakalamak

Kahve falında evde fare yakalamak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, çok güzel günler geçirileceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında evde fare yakalamak gördüyseniz:

  • Şüphecilik sorunlara neden olabilir.

Kahve falında evde fare yakalamak kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fare yakaladığını görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında küçük fare yakalamak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında fareyi yakaladığını görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının fare yakaladığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işarettir.

Kahve falında fareyi yakalamak yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz fare yakalamak rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına işarettir.

Kahve falında kedinin fare yakaladığını görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir