AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi yakaladığını görmek

Kahve falında fareyi yakaladığını görmek

Kahve falında fareyi yakaladığını görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında fareyi yakaladığını gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da para çıkışı olabilir.

Kahve falında başkasının fare yakaladığını görmek çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fareleri yakalamak sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük fare yakalamak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında evde fare yakalamak karalar bağlayacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare yakaladığını görmek istediği makama geleceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında elle fare yakalamak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında küçük fare yakalamak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fareyi yakaladığını görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir