AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz fare yakalamak

Kahve falında beyaz fare yakalamak

Kahve falında beyaz fare yakalamak hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz fare yakalamak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz veya zaman paylaşmanız hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında beyaz fare yakalamak geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına delalettir.

Kahve falında evde fare yakalamak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, komşularla ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında elle fare yakalamak tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, son model arabaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fare yakalamak artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin fare yakaladığını görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında fare yakaladığını görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına işaret eder.

Kahve falında fare öldürmek yakalamak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, arabuluculuk yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının fare yakaladığını görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir