AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ve solucan görmek

Kahve falında fare ve solucan görmek

Kahve falında fare ve solucan görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, işlerinin çok açılacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, çok para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare ve solucan gördüyseniz:

  • Aklınızdaki proje veya hedefleriniz size çok şey katabilir.

Kahve falında fare ve solucan görmek işsizin iş bulacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde solucan görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına inanılır.

Kahve falında kara solucan görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağında solucan görmek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, çok başarılı işlere adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında solucan kusmak aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalettir.

Kahve falında solucan kurt görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalet eder.

Kahve falında üzerinde solucan görmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına tabir olunur.

Kahve falında böcek solucan görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir