AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara solucan görmek

Kahve falında kara solucan görmek

Kahve falında kara solucan görmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara solucan gördüyseniz:

  • Profesyonel hayatınızı, maddi durumunuzu veya özel ilişkinizi ilgilendiren ani bir karışıklık ortaya çıkarsa kusursuz mantık yürütmeniz lazım gelecek.

Kahve falında kara solucan görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, duaların boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında kan emen solucan görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya işarettir.

Kahve falında ekmeğin içinde solucan görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda solucan görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, dualarına karşılık alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında solucan kustuğunu görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında dışkıda solucan görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında karnında solucan görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında solucan yediğini görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, ters giden işlerin normale döneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir