AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında solucan görmek

Kahve falında ayağında solucan görmek

Kahve falında ayağında solucan görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, içebileceğine delalettir.

Kahve falında ayağında solucan gördüyseniz:

  • Anlık çözüm görüntüsü veren şeylere güvenmeyin.

Kahve falında ayağında solucan görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacakta solucan görmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vucudundan solucan çıktığını görmek yapılan çalışmaların heba olacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında solucanlı ekmek görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ağzından solucan çıkarmak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına delalet etmektedir.

Kahve falında solucan görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zehirli solucan görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, adının fesada karışacağına delalettir.

Kahve falında ekmeğin içinde solucan görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir