AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerinde solucan görmek

Kahve falında üzerinde solucan görmek

Kahve falında üzerinde solucan görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzerinde solucan gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler zorlanıyor veya yüksek teknoloji kullanılan araçlarda sorun yaşanabilir.

Kahve falında su içinde solucan görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurt ve solucan görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil solucan görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında kocaman solucan görmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında üzerinde solucan görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık ve solucan görmek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında içinden solucan çıktığını görmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bokta solucan görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir