AnaSayfa / Genel / Kahve falında solucan kusmak

Kahve falında solucan kusmak

Kahve falında solucan kusmak kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, isabetli adımlar atılacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, sevinç gözyaşları dökmeye, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına delalettir.

Kahve falında solucan kusmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların, kişilerin veya cevapların hazır olmadığı zamanda gelmesi konusunda ısrarcı olmanız sizi sandığınız gibi mutlu etmeyebilir.

Kahve falında solucan kusmak sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında mutfakta solucan görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolundan solucan çıkarmak yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine inanılır.

Kahve falında kakada solucan görmek kişinin yaşamının değişeceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında solucanlı su görmek rızkının azalacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında elinde solucan görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında dışkıda solucan görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işarettir.

Kahve falında solucan kurdu görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir