AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ve sincap görmek

Kahve falında fare ve sincap görmek

Kahve falında fare ve sincap görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında fare ve sincap gördüyseniz:

  • Öğrenecekleriniz geleceğiniz için fayda içerebilir.

Kahve falında fare ve sincap görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sincap ve fare görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sincap öldürmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına delalettir.

Kahve falında kahverengi sincap görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine delalet eder.

Kahve falında küçük sincap görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sincap kovalamak büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük sincap görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, itibar edineceğine alamet eder.

Kahve falında sincapla konuşmak planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir