AnaSayfa / Genel / Kahve falında sincapla konuşmak

Kahve falında sincapla konuşmak

Kahve falında sincapla konuşmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında sincapla konuşmak gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz en iyi şey daha çabuk karar vermeye çalışmanızdır.

Kahve falında sincapla konuşmak moralinin yükseleceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sincap ölüsü görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, itibar göreceğine alamet eder.

Kahve falında evde sincap görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında beyaz sincap görmek sorunların bu sayede aşılacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında sincap ısırdığını görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçta sincap görmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sincap kovalamak zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında yavru sincap görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir