AnaSayfa / Genel / Kahve falında sincap öldürmek

Kahve falında sincap öldürmek

Kahve falında sincap öldürmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında sincap öldürmek gördüyseniz:

  • Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz.

Kahve falında sincap öldürmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sincap ısırması görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sincaptan kaçmak fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölü sincap görmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi sincap görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz sincap görmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde sincap görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru sincap görmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir