AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ve pisliğini görmek

Kahve falında fare ve pisliğini görmek

Kahve falında fare ve pisliğini görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, herkesi doğru yola çağıracağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında fare ve pisliğini gördüyseniz:

  • Sürekli şikayet eden veya sizi geçmeye çalışan kişileri durdurmaya muktedir olabilirsiniz.

Kahve falında fare ve fare pisliği görmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare pisliğini görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare pisliği yediğini görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare pisliği temizlemek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında ekmeğin içinde fare pisliği görmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta fare pisliği görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare ve pisliğini görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine yorulur.

Kahve falında fare pisliği yemek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir