AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare pisliğini görmek

Kahve falında fare pisliğini görmek

Kahve falında fare pisliğini görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, muradına eremeyeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında fare pisliğini gördüyseniz:

  • Herşey sizi sinirlendirebilir veya moralinizi bozabilir.

Kahve falında fare pisliği yemek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında ekmeğin içinde fare pisliği görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında fare pisliği görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına rivayet eder.

Kahve falında fare pisliği yediğini görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare ve pisliğini görmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare pisliğini görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, büyük maddi kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta fare pisliği görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde fare pisliği görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir