AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare pisliği temizlemek

Kahve falında fare pisliği temizlemek

Kahve falında fare pisliği temizlemek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kendisiyle övüneceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında fare pisliği temizlemek gördüyseniz:

  • Belki ani verilmiş bazı kararlar sonuç olarak lehinize dönebilir.

Kahve falında fare pisliği temizlemek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında tuvaletteki pisliği temizlemek yüklü siparişler alacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tavuk pisliği temizlemek eğlence ve renk geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında burun pisliğini temizlemek başarılarının azalacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında köpek pisliğini temizlemek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında burnundaki pisliği temizlemek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında köpek pisliği temizlediğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, elini haramdan uzak tutacağına inanılır.

Kahve falında insan pisliği temizlediğini görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir