AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ve fare pisliği görmek

Kahve falında fare ve fare pisliği görmek

Kahve falında fare ve fare pisliği görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında fare ve fare pisliği gördüyseniz:

  • Keşifler, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı seyahatleri, ilerleme büyüme, daha verimli ürünler alma gibi başlıklarda gelişmeler var.

Kahve falında fare pisliği yemek gözyaşına ve kedere boğulacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına işaret eder.

Kahve falında fare ve fare pisliği görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında farenin pisliğini görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında yatakta fare pisliği görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde fare pisliği görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına işarettir.

Kahve falında fare pisliği görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine işarettir.

Kahve falında fare ve pisliğini görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında fare pisliği yediğini görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir