AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruç tutmaya hazırlanmak

Kahve falında oruç tutmaya hazırlanmak

Kahve falında oruç tutmaya hazırlanmak hırpalanacağına, darp edileceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına inanılır.

Kahve falında oruç tutmaya hazırlanmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular netleşmeye başlıyor.

Kahve falında oruç tutmaya hazırlanmak can derdine düşeceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında oruç tutmaya çalışmak dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin oruç tuttuğunu görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının oruç tuttuğunu görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, karanlıkların aydınlanacağına işaret eder.

Kahve falında oruç tutanı görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında başkalarının oruç tuttuğunu görmek yanlışlara düşeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruç tutmaya niyet etmek musibetlerin yaşanacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına işarettir.

Kahve falında birinin oruç tuttuğunu görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir