AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare tarafından yenmek

Kahve falında fare tarafından yenmek

Kahve falında fare tarafından yenmek bazen umutlarını yitireceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare tarafından yenmek gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalı çünkü en karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Kahve falında fare tarafından yenmek kurtuluşa ereceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında balık tarafından yenmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında aslan tarafından yenmek günahların da affolacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpekbalığı tarafından yenmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında timsah tarafından yenmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında ayı tarafından yenmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine alamet eder.

Kahve falında kurt tarafından yenmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek tarafından yenmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir