AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık tarafından yenmek

Kahve falında balık tarafından yenmek

Kahve falında balık tarafından yenmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında balık tarafından yenmek gördüyseniz:

  • Neyi başarmak ya da tamamlamak istediğiniz konusunda net olmanız gerekiyor.

Kahve falında balık tarafından yenmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpekbalığı tarafından yenmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına işarettir.

Kahve falında kurt tarafından yenmek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına inanılır.

Kahve falında fare tarafından yenmek ününü ülke dışına taşıyacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine delalet eder.

Kahve falında köpek tarafından yenmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayı tarafından yenmek rahat erileceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında timsah tarafından yenmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında aslan tarafından yenmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir