AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt tarafından yenmek

Kahve falında kurt tarafından yenmek

Kahve falında kurt tarafından yenmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, bol dua edeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, atılan adımların zarar getireceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına işarettir.

Kahve falında kurt tarafından yenmek gördüyseniz:

  • Dost kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı farklı davrandığını görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında kurt tarafından yenmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslan tarafından yenmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına tabir olunur.

Kahve falında köpekbalığı tarafından yenmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, işinde terfi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek tarafından yenmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında balık tarafından yenmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında fare tarafından yenmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayı tarafından yenmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine işaret eder.

Kahve falında timsah tarafından yenmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir