AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek tarafından yenmek

Kahve falında köpek tarafından yenmek

Kahve falında köpek tarafından yenmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, bunun da geleceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında köpek tarafından yenmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yaklaşımlar eski bir fikiri canlandırabilir.

Kahve falında köpek tarafından yenmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine inanılır.

Kahve falında köpekbalığı tarafından yenmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, anlaşmalardan cayılacağına inanılır.

Kahve falında balık tarafından yenmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurt tarafından yenmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında ayı tarafından yenmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında fare tarafından yenmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine delalet eder.

Kahve falında aslan tarafından yenmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında timsah tarafından yenmek kazancın gittikçe artacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir