AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan tarafından kovalanmak

Kahve falında tavşan tarafından kovalanmak

Kahve falında tavşan tarafından kovalanmak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, herkesten ileriye gideceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, hastalıkların iyileşeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında tavşan tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Duygusal, sağlıkla ilgili ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda sizin yararınıza olan bir yola girdiniz veya girmeniz sağlanıyor.

Kahve falında tavşan tarafından kovalanmak kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan tarafından ısırılmak haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocası tarafından kovalanmak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahlı kişi tarafından kovalanmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, şansın yüzüne güleceğine yorulur.

Kahve falında at tarafından kovalandığını görmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işarettir.

Kahve falında aslan tarafından kovalandığını görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına delalet eder.

Kahve falında balık tarafından kovalanmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kartal tarafından kovalanmak yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir