AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan tarafından kovalanmak

Kahve falında kaplan tarafından kovalanmak

Kahve falında kaplan tarafından kovalanmak Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında kaplan tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızı gözden geçirin.

Kahve falında kaplan tarafından kovalanmak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplan tarafından kovalandığını görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına yorulur.

Kahve falında kaplanın kovalaması görmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplan tarafından öldürülmek kişinin bundan zarar göreceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediler tarafından kovalanmak uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, kurulu düzeni olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biri tarafından bıçakla kovalanmak rızkının kesilmeyeceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arılar tarafından kovalanmak her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine yorulur.

Kahve falında yabancı biri tarafından kovalanmak dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir