AnaSayfa / Genel / Kahve falında gür ses duymak

Kahve falında gür ses duymak

Kahve falında gür ses duymak yeni bir eve sahip olunacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, mali krize gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gür ses duymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yenilik yapmak veya yeni stratejiler belirlemek isterken daha önce denediğiniz yol ya da araçları kullanmamanızda fayda var.

Kahve falında gür ses duymak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında gök gürlemesi duymak ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını uzun ve gür görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine delalet eder.

Kahve falında bıçak gürmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına delalettir.

Kahve falında saçını kısa ve gür görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, dinde bilginleşeceğine alamet eder.

Kahve falında saçları gür görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, işlerinde başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçın gürleşmesini görmek yeni işler yapılacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine yorulur.

Kahve falında saçlarının gür olduğunu görmek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir