AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda erkek sesi duymak

Kahve falında telefonda erkek sesi duymak

Kahve falında telefonda erkek sesi duymak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında telefonda erkek sesi duymak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında telefonda erkek sesi duymak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, sorunların hallolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefon sesi duymak olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında telefonda ses duymak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında telefondan ses duymak çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında telefonda sevdiğinin sesini duymak sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonda kadın sesi duymak işlerin düzeleceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine inanılır.

Kahve falında erkek bebek sesi duymak iyi geçim halinde kalacağına, ağız tadının da kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek sesi duymak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir