AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kakanı temizlemek

Kahve falında kendi kakanı temizlemek

Kahve falında kendi kakanı temizlemek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine alamet eder.

Kahve falında kendi kakanı temizlemek gördüyseniz:

  • Yolculuklardan en azından bir fayda göremeyebilirsiniz.

Kahve falında yaptığı kakayı temizlemek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek kakasini temizlemek üzüleceğine ve ağlayacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun kakasını temizlemek hayata küseceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kakasını temizlemek sorun üzerine sorun yaşanacağına, şerefli bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğinin kakasını temizlemek sorunlu zamanlar geçireceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaka temizlediğini görmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette kaka temizlemek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, yersiz yere suçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaka yapmak temizlemek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, düşmanlarını alt edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir