AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka yapıldığını görmek

Kahve falında kaka yapıldığını görmek

Kahve falında kaka yapıldığını görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işarettir.

Kahve falında kaka yapıldığını gördüyseniz:

  • Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Kahve falında kaka yapıldığını görmek kötü düşmana, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kaka yapıp temizlemek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında kaka yapıp rahatlamak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında kaka yapıp üstünü örtmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işindeki verimin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemek yapıp yedirmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında vücuda yapışmış böcek görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına inanılır.

Kahve falında dedikodu yapıldığını görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında söz yapıldığını görmek kinin ve nefretin son bulacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir