AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare izi görmek

Kahve falında fare izi görmek

Kahve falında fare izi görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında fare izi gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplamak için zamandan faydalanın.

Kahve falında fare ayak izi görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına rivayet eder.

Kahve falında fare izi görmek ters giden durumların düzeleceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına işarettir.

Kahve falında ameliyat izleri görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi patisi izi görmek sağlık sorunlarının biteceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına işarettir.

Kahve falında kendini izmirude görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalette izlenmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında biri tarafından izlenmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ameliyat izi görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir