AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare görüp öldürmek

Kahve falında fare görüp öldürmek

Kahve falında fare görüp öldürmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, insanların afiyet bulacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare görüp öldürmek gördüyseniz:

  • Finansal veya işinizle ilgili konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir veya belirsizlik rahatsız edici olabilir.

Kahve falında fare görüp öldürmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fare görüp kovalamak yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, hayır ve bereketin artmasına alamet eder.

Kahve falında fare görüp korkmak sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan görüp öldürmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yaşam tecrübesi edineceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, masabaşı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan görüp onu öldürmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp tekrar öldüğünü görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına inanılır.

Kahve falında eşinin öldüğünü görüp ağlamak meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir