AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan görüp öldürmek

Kahve falında yılan görüp öldürmek

Kahve falında yılan görüp öldürmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, güzel günler yaşayacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında yılan görüp öldürmek gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermek isteyeceksiniz.

Kahve falında yılan görüp onu öldürmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanlar görüp öldürmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yılan görüp öldürmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan görüp ağlamak ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine inanılır.

Kahve falında yılan görüp korkmak hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görünmez yılan görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan görüp korkmamak kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine işarettir.

Kahve falında yılan görüp kaçmak kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir