AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak

Kahve falında sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak

Kahve falında sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissederek her işe koşturmak isteseniz de, bir kişinin yapabileceği işten fazlasını yüklenmeyin.

Kahve falında sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak sorunlu bir dönemin başlayacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini görüp ağlamak kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla görüp ağlamak almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü görüp ağlamak neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunun öldüğünü görüp ağlamak güzel günler için çalışılacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine inanılır.

Kahve falında babasının öldüğünü görüp ağlamak aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir